eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Itt egy hasznos BKK-térkép

Itt egy hasznos BKK-térkép

Új, az eddiginél nagyobb felbontású térképet hozott nyilvánosságra a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a főváros, illetve az agglomeráció éjszakai járatairól.

Eddig egy kevésbé részletes, sematizált, a főbb csomópontokat és átszállási helyeket bemutató térképe volt az éjszakai vonalhálózatról. Mostantól azonban elérhető a BKK új, a főváros és a környező települések teljes éjszakai hálózatát feltáró térképe, amely részletgazdagabb, minden megállóhelyet annak nevével szerepeltet, egyértelműbb módon mutatja be az átszállási kapcsolatokat, és további információkat is tartalmaz az adott járatokról, ezzel is elősegítve a teljes körű útvonaltervezést - közölte a BKK.

Feltüntették azokat az éjszakai hálózati fejlesztéseket is, amelyeket a közelmúltban vezettek be a fővárosi szolgáltatók: 2017 decembere óta péntek és szombat esténként éjjel fél egyig jár az M2-es és az M4-es metró, és az M2-es metróhoz csatlakozó utolsó HÉV-szerelvények is a korábbinál később indulnak a H5-ös és a H8-as vonalon. A BKK az éjszakai járatok közlekedését bemutató térképet is folyamatosan frissíti az aktuális változásoknak megfelelően.

Az új térkép már megtalálható a BKK honlapján.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Új csodagyógyszer híre terjed a világban: megnéztük, mekkora az érdeklődés

Új csodagyógyszer híre terjed a világban: megnéztük, mekkora az érdeklődés

A Novo Nordisk által végzett tanulmány szerint a Wegovy nevű gyógyszerét szedő betegek négy év elteltével átlagosan 10%-os súlycsökkenést értek el. Megnéztük, mekkora volt az internetes keresési érdeklődés a Wegovy iránt az elmúlt években és napokban világszerte, valamint Magyarországon. Emellett megnéztük azt is, hogyan teljesít a Google-keresésekben a Wegovy konkurense.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×