eur:
393.68
usd:
369.16
bux:
65744.53
2024. április 23. kedd Béla

Jobban számíthat egymásra a MMA és a NOE

Stratégiai megállapodást kötött a Magyar Művészeti Akadémia és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete.

A megállapodásnak köszönhetően a Magyar Művészeti Akadémia hozzásegíti a meghatározó, már harminc éve működő Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagjait ahhoz, hogy az MMA intézményeibe – a Műcsarnokba és a Pesti Vigadóba – egyéni vagy szervezett csoportos látogatásokra, illetve az akadémia által támogatott rendezvényeket ingyenesen vagy kedvezményesen látogathassák - mondta az InfoRádióban Kucsera Tamás, a Magyar Művészeti Akadémia főtitkára.

Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke az InfoRádióban azt mondta, a szervezet pedig a januártól kéthetente kiküldött hírleveleivel ad hírt ezekről a rendezvényekről. Hozzátette, az egyesületnek már korábban is volt együttműködése az MMA-val, most ez intézményesült.

"Az MMA 2016 szeptemberében már támogatta a II. Nagycsaládos Fesztivál kulturális programjainak megszervezését. Mi is vittünk hozzájuk rendezvényeket. A megállapodás azt is jelenti,

jobban számíthat egymásra a két szervezet.

Mi felhívjuk a tagságunk figyelmét rájuk, nekünk nagyon fontos a fiatalok nevelése, (...) szeretnénk nekik megmutatni a művészetet, közelebb vinni hozzájuk a zenét, az irodalmat, a néptáncot. Egyre inkább rohan a világ, ezek az állandó értékek, amelyek (...) alakítják a személyiségüket."

A kulturális események híreit tizennégyezer tagcsaládhoz juttatják el - tette hozzá Gyurkó Katalin.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×