eur:
394.31
usd:
370.31
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Fontos újítás a Google Térképben

Fontos újítás a Google Térképben

A Google már Magyarországon is elérhetővé teszi azt a funkciót Térkép alkalmazásában, amelynek segítségével a felhasználók már utazásuk megtervezésénél láthatják, mely épületek, liftek, éttermek, azok, amelyek akadálymentesen megközelíthetőek.

A felhasználók közreműködésével a térképen egyre több, valós idejű információ lesz elérhető az akadálymentesített létesítményekről - derül ki a cég sajtóközleményéből.

Magyarországon több mint 230 ezer mozgássérült él a KSH legfrissebb adatai szerint, akik számára a mindennapi életet könnyítheti meg, ha előre tudnak tájékozódni arról, hogy úti céljuk akadálymentesen megközelíthető és használható.

A funkcióval a felhasználók olyan információkat adhatnak meg, mint hogy egy bejárat vagy lift kerekesszékkel is megközelíthető-e, van-e kifejezetten mozgáskorlátozottaknak kialakított parkoló, valamint, hogy kerekesszékkel is könnyedén elférnek-e egy étteremben.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×