eur:
391.93
usd:
359.33
bux:
72253.66
2024. július 13. szombat Jenő

Újra hasítani fognak a felújított orosz metrószerelvények Budapesten

Szombattól ismét forgalomba állnak a felújított orosz metrószerelvények - közölte a BKV Zrt.

A BKV Zrt. június 10-én reggeltől ismét folyamatosan forgalomba állítja a felújított orosz metrószerelvényeket.

A BKV csütörtökön vonta ki a forgalomból ideiglenesen a felújított orosz metrókocsikat "az eddigi utasforgalmi futásteljesítmény tapasztalatainak értékelése miatt".

A metrókocsikkal a közelmúltban több probléma is volt: a pünkösdi hétvégén az egyik szerelvénynek ismeretlen okból ki kellett állnia a forgalomból, egy másiknak pedig mindkét oldalon kinyíltak az ajtajai, ez pedig biztonságkritikus problémának számít - írja az MTI.

A Metrowagonmas által gyártott, majd felújított szerelvények március végén álltak forgalomba, de már az első pár napon is ki kellett állniuk a forgalomból különböző hibák miatt.

Címlapról ajánljuk
Otthonfelújítás: látványberuházásokra költene a többség

Otthonfelújítás: látványberuházásokra költene a többség

Az ingatlantulajdonosok 52 százaléka mutat érdeklődést az energiahatékonyság növelését célzó állami lakásfelújítási konstrukció iránt – egyebek mellett ez derült ki az OTP Otthon és az OTP Bank megbízásából készített, 1000 fős kutatásból.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Megjelent az optimizmus az ingatlanpiacon, aztán jött az igazi feketeleves

Megjelent az optimizmus az ingatlanpiacon, aztán jött az igazi feketeleves

A két évvel korábban elindult lavina után még 2010 végén sem tudott talpra állni a hazai ingatlanpiac. A banki finanszírozás továbbra is nagyon nehézkes volt, ami a fejlesztők lehetőségeit is erősen korlátozta, de halvány optimizmusra adott okot, hogy legalább elkezdtek beszélgetni a jövőbeli fejlesztésekről. Emellett szintén pozitívum volt, hogy a korábbi visszaesés után a világ legtöbb gazdaságának zsugorodása megállt. Hogy milyenek voltak az akkori ingatlanpiaci kilátások, arról a 2010-es Property Investment Forum konferencián beszéltek a szakértők.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×