INFORÁDIÓ
2022. augusztus 16. kedd
Ábrahám

roma

fiatal

vetélkedő

rendőrség

Roma „Ki mit tud?” a rendőrség szervezésében

InfoRádió

A diákok az ország valamennyi megyéjéből ének és hangszeres zene, vers és próza, valamint tánc kategóriákban bizonyíthatták tehetségüket a vetélkedőn - közli az ORFK Kommunikációs Szolgálat.

„Ki mit tud?” vetélkedőt szervezett az Országos Rendőr-főkapitányság roma fiatalok számára. A rendezvényt Dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes nyitotta meg. A budapesti Klebersberg Kultúrkúria színházterme méltó helyszínt és hangulatot teremtett a 39 színvonalas produkciónak.

A zsűri tagjai Lakatos Tibor r. ezredes, az ORFK Közrendvédelmi Főosztályvezetője, Németh Kristóf, Mucsi János, Berkes Gabriella, Farkas Gábor Gábriel és Csóka János voltak.

A megyei döntőkön választotta ki a zsűri kategóriánként azokat a tehetségeket, akik az országos verseny résztvevőivé váltak. A díjazottak a zsűri tagjaitól vehették át az elismeréseket. Tánc kategóriában az első díjat az Olaszliszkai Nemzetiségi Önkormányzat csapata vehette át. A vers és próza kategóriában az első helyezettnek járó elismerést Kovács Mátyás kapta. Ének és hangszeres zene kategóriában Lingura Diána bizonyult a legjobbnak. Az Országos Polgárőr Szövetség különdíjat adott át.

A színvonalas és jó hangulatú versenyről minden résztvevő emléklappal és nívós ajándékokkal távozhatott.

Képek és videó: police.hu

A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018