eur:
389.61
usd:
363.48
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Orbán Ráhel magánúton volt Bahreinben

Egy, a bahreini Olaj- és Gázügyi Hatóság oldalán lévő beszámoló szerint a kormányfő lánya a közel-keleti országban tárgyalt. Orbán Ráhel azt közölte, magánúton voltak tavaly szeptemberben Bahreinben, és minden más ezzel kapcsolatos állítás hazugság.

A bahreini energiaügyi miniszterrel találkozott Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István tavaly szeptemberben – derült ki a bahreini Olaj- és Gázügyi Hatóság oldalára felkerült beszámolóból. A miniszterelnök lányáról azt hitték, hogy Orbán Viktor felesége. Ezt azonban egy mostani változtatás során helyesbítették.

Az eredeti beszámoló szerint energetikai, gáz- és olajügyletekről tárgyaltak, illetve arról, hogyan lehetne szorosabbra fűzni Bahrein és Magyarország gazdasági együttműködését, míg a frissített verzió szerint a tárcavezető az országról mesélt az udvariassági látogatáson lévő vendégeinek.

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke azt mondta: „Semmilyen állami felhatalmazásról nincs szó, ilyen látogatásról nekünk nincs is információnk, kérem, forduljanak az érintettekhez."

Orbán Ráhel közleményt adott ki, és ebben jelezte, hogy 2015. szeptember 17-e és 20-a között Bahreinben volt a férjével magánúton. „Az utazás költségeit magunk álltuk. Minden más ezzel kapcsolatos állítás hazugság” - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×