eur:
394.27
usd:
370.13
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Hullottak az ittas autóvezetők a Balatonnál!

Ittas járművezetőket szűrtek ki a balatonfüredi rendőrök.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság járőrei augusztus 5-e és augusztus 7-e között a közlekedési balesetek megelőzése érdekében végzett ellenőrzés során tizenkettő olyan gépkocsivezetővel szemben intézkedtek, akik a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztottak. A helyszínen végrehajtott alkoholszondás ellenőrzés eredményeként az egyenruhások hét fővel szemben büntetőeljárást kezdeményeztek járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt, öt sofőrrel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

Magyarországon zéró tolerancia van érvényben az ittas gépjárművezetőkkel szemben. Veszprém megyében további közlekedési akciók várhatóak a közeljövőben azon járművezetők kiszűrése érdekében, akik nem csak önmagukat, hanem más közlekedők életét is veszélyeztetik, mivel minden ötödik halálos baleset okozója ittas járművezető.

Ne feledjék, mindenkit hazavárnak! - írja a police.hu.

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×