eur:
395.31
usd:
371.12
bux:
65071.77
2024. április 19. péntek Emma

Demonstráció miatt forgalomkorlátozás Budapesten

Vonulásos demonstráció a Hősök tere közelében forgalomkorlátozásra számíthatnak - közölte a BKK.

Kisebb torlódásra készülhetnek az Attila úton és a Margit körúton a Széll Kálmán tér előtt, illetve a Kós Károly sétányon és a Hermina út-Állatkerti körút útvonalon, enyhén lelassul a sor a Lánchídon Buda felé.

A 4-es és a 6-os villamos helyett a Blaha Lujza tér és a Széll Kálmán tér között, valamint a 70-es és a 78-as trolibusz helyett a teljes vonalon karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik. A Rákóczi út Astoria felé vezető oldalán a Nagykörút előtt és után sávelhúzásra készüljenek, mert a belső sávot lezárják egy szakaszon.

Hétvégén a H5-ös HÉV helyett pótlóbuszok viszik az utasokat a Batthyány tér és Békásmegyer között. Az M3-as metró könnyebb elérése érdekében Békásmegyer és az Árpád híd pesti hídfője között is jár pótlóbusz (H5B jelzéssel).

Vasárnap 20 órától éjfélig lezárják a Rákóczi hidat a budai lehajtótól a Szerémi útig rendezvény miatt. Kerülni a Pázmány Péter sétány-Dombóvári út-Budafoki út útvonalon lehet. A híd Pestre vezető oldalán nem lesz forgalom-korlátozás.

A 16-os, a 16A és a 116-os autóbusz sűrűbben közlekedik és 216-os jelzéssel rendkívüli buszjárat is jár a Deák Ferenc tér és a budai Vár között ma estig gasztronómiai rendezvény miatt.

A Duna alacsony vízállása miatt a D13-as hajó a Haller utca, a Jászai Mari tér (Margit híd), a Margitsziget, a Centenáriumi emlékmű, a Margitsziget, szállodák, a Népfürdő utca (Árpád híd), a Meder utca és az Óbudai-sziget kikötőt nem érinti.

A Hegyalja úton a Berényi utcánál elkerítették a külső sávot, a Berényi utcát pedig lezárták csatorna-felújítás miatt (várhatóan vasárnap estig).

A budaörsi úti csomópont építése miatt a Balatoni útnál megváltozott a forgalmi rend.
A városközpont felé a Balatoni útról közvetlenül lehet becsatlakozni a Budaörsi út befelé vezető oldalára. Kifelé útszűkületre kell számítani a Balatoni úton az autópálya alatti szakaszon, a forgalmat időnként csak irányonként váltakozva engedik át.

Az M1-M7-es közös bevezető szakaszán az Egér út előtt a belső sávot időszakosan lezárják, naponta 10 és 20 óra között építési munkák miatt.

A VII., Bethlen Gábor utcában a Peterdy utcánál megsüllyedt az út. Útszűkületen kell áthajtani.

A XIII., Petneházy utca és az Üteg utca kereszteződésében beszakadt az útpálya, ezért a 32-es autóbusz terelőúton közlekedik az Örs vezér tere felé, nem érinti a Pap Károly utca és a Béke utca megállót.

Zuglóban a Nagy Lajos király útján gázvezetéket építenek a Mogyoródi út és a Fogarasi út között, emiatt sávelhúzással két szűkített sávon lehet csak közlekedni.

Új MOL Bubi gyűjtőállomás működik a Tölgyfa utcában a Margit körútnál, valamint a Ferenc téren.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×