eur:
388.53
usd:
360.7
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Norvég alapok - CÖF-CÖKA: fontos, hogy a civil mozgalmak ne sározódjanak be

A CÖF-CÖKA drukkol az Ökotárs Alapítványnak, hogy tisztán jöjjön ki mostani helyzetéből, mert ez a civil közösség érdeke - jelentette ki a CÖF alapítója.

Csizmadia László egy más témájú pénteki rendezvényen arról beszélt: az utóbbi időben több oldalról próbálják megkérdőjelezni a CÖF becsületét. Szavai szerint évek óta törvényi határidőre leadják auditált mérlegüket, beszámolójukat, minden kapott fillérrel elszámolnak, és az Ökotárssal szemben nem osztanak forrásokat.

Nekünk az a legfontosabb, hogy a civil mozgalmak ne sározódjanak be - hangoztatta a CÖF alapítója, hozzátéve: az a civil közösség érdeke, hogy az Ökotárs tisztán jöjjön ki ebből a helyzetből.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hűtlen kezelés, valamint jogosulatlan pénzügyi tevékenység elkövetésének gyanúja miatt indított eljárás keretében tartott házkutatást hétfőn az Ökotárs Alapítvány budapesti irodájában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×