eur:
389.3
usd:
361.47
bux:
68428.81
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Katasztrófavédelem: csak halaszthatatlan esetben utazzanak Győr megyében

Egyre rosszabbak az útviszonyok Győr-Moson-Sopron megyében, a katasztrófavédelem azt tanácsolja, hogy csak halaszthatatlan esetben induljanak útnak az autósok. A megyében négy alsóbbrendű út járhatatlan és több szakaszon kötelező a hólánc használata.

A Veszprém megyei Volán-társaságoknál összeomlott a menetrend a havazás miatt. Egyelőre a megye minden irányába tudnak közlekedni, de kiszámíthatatlan, hogy melyik járat, mikor ér célba. Győr-Moson-Sopron megyében sem jutnak el több településre a buszok.

Veszprém megyében kamionok és személyautók akadtak el a 8-as főúton. A Bakonyban lezárták a 82-es utat Veszprém és Zirc között.

Délután 4 óráig leállították a kamionforgalmat a hegyeshalmi, a rajkai és a vámosszabadi határátkelőnél. Folyamatosan tisztítják a vasúti váltókat is, de több helyen késnek a vonatok. A havazás miatt egész éjszaka nyitva tartja a nagyobb vasútállomások váróit a GYSEV.

A hóátfúvások miatt több dunántúli megyére elsőfokú riasztást adott ki a Meteorológiai Szolgálat, délután további erős havazás és szél várható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ugrik az OTP!

Ugrik az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában óvatos emelkedést láthatunk. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén kiváló hangulatban indult a kereskedés, az OTP már több mint 1 százalékos pluszban van.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×