eur:
394.45
usd:
370.71
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Kiárusítás dizájnerdrogokból - lapszemle

A Magyar Nemzet írása szerint kiárusítás van a drogshopokban. A Népszabadság cikkéből kiderül, hogy nagy árengedményeket kínálnak az év végére a szállodák.

A Magyar Nemzet írása szerint kiárusítás van a drogshopokban. A cikkből kiderül: a rendőrség szerint is érezhető, hogy szabadulni próbálnak árukészletüktől a dizájnerdrogokat kínáló üzletek. Az internetes árusítóhelyek szinte mindegyike drasztikus árengedményekkel próbálja vásárlásra ösztönözni a bódulatra vágyókat. A lapnak nyilatkozó rendőrtiszt szerint a hatóság a szigorúbb jogszabályok januári hatályba lépését követően fel fognak lépni a tiltólistán szereplő anyagokkal kereskedők ellen.

A Népszabadság cikkéből kiderül, hogy nagy árengedményeket kínálnak az év végére a szállodák. Az engedmény mértéke a szálláshelytől, a település népszerűségétől és az elérhető szolgáltatások számától függően 10-40 százalék között mozog. A lapnak nyilatkozva Erdei János, a Magyar Szállodaszövetség elnöke elmondta: szilveszterkor a külföldi vendégek aránya Budapesten eléri a 90 százalékot, vidéken az 50-65 százalékot.

Az Index szerint másodpercek alatt feltörhető a világ mobiltelefonjainak 80 százaléka. A GSM rendszer sérülékenységét egy német biztonságtechnikai szakértő fedezte fel, aki a hiba nyilvánosságra hozását azzal indokolta, hogy így rá tudja kényszeríteni a cégeket a biztonsági rés befoltozására.

A Pénzcentrum.hu cikke szerint a határidő lejártának közeledtével egyre több a végtörlesztés miatti lakáseladás. Decemberben már a tranzakciók harmada végtörlesztéses adásvétel. A kínálattal azonban nőtt a kereslet is. A hitel egyösszegű kifizetéséhez az ügyfeleknek január 30-áig a pénzt letétbe kell helyezniük, vagy banki fedezetigazolással kell rendelkezniük.

A Portfolio.hu azt a kérdést teszi fel: mire elég 60 másodperc a technológia világában? Az online gazdasági lap írásából kiderül: ennyi idő alatt átlagosan 925 darabot értékesítenek a világon a legújabb iPhone-ból, mindössze személyi számítógépekből mindössze 710 darabot. Egy perc alatt 950 darab tranzakció történik az eBay-en, 168 millió e-mail küldenek el, és 1500 blogbejegyzés születik.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×