eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Navracsics lesz az első vendég Felcsúton

Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi minisztert fogadja először Orbán Viktor miniszterelnök Felcsúton. A pénteken kezdődő beszélgetés-sorozat vége egy januári kormányátalakítás is lehet.

Az InfoRádió is úgy tudja, hogy azonnali hatállyal senkit sem küld el a kormányból Orbán Viktor miniszterelnök Felcsúton. A Magyar Nemzet is azt írta, hogy a pénteken kezdődő beszélgetések eredményétől függetlenül minden tárcavezető kitölti az eredetileg 2011 végéig vállalt mandátumát.

A kormányfő első vendége a közigazgatási és igazságügyi miniszter lesz. A miniszterelnök-helyettesi posztot is betöltő Navracsics Tibor a HírTV Rájátszás című műsorában azt mondta, az uniós elnökség eredményeiről, az állam- és közigazgatás átalakításáról, a polgári és büntetőtörvénykönyv előkészítéséről számol majd be.

Orbán Viktor és Navracsics Tibor felcsúti találkozóján valószínűleg szóba kerül az is, hogy a tárcavezető helyteleníti az érdemi egyeztetés kikerülésére alkalmas egyéni képviselői indítványokra alapozott törvényalkotási módszert.

A kormányfő mindegyik miniszterével négyszemközt beszél Felcsúton, és ezután dönt az majdani, esetleges kormányátalakításról.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×