eur:
389.75
usd:
363.51
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Eldőlhet a héten a Liszt Ferenc repülőtér taxidrosztjainak sorsa

Dönthet a szerdai közgyűlés a Liszt Ferenc repülőtér taxidrosztjainak üzemeltetéséről - közölte a Budapesti Közlekedési Központ. A társaság azt követően adta ki közleményét, hogy a reptér üzemeltetője aggodalmának adott hangot, mivel még nem újították meg a csütörtökön lejáró szerződést.

A szerdai Fővárosi Közgyűlés dönthet a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területén működő taxidrosztok üzemeltetéséről - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

A repteret üzemeltető Budapest Airport vezetését ugyanis nyugtalanította, hogy a csütörtökön lejáró szerződést ezidáig nem újították meg. Hardy Mihályt, a társaság vállalati kapcsolatokért felelős igazgatóját hallják.

Attól tartunk, hogy ennek hiányában visszaeshetünk a 2006 előtti állapotokhoz, amikor is a magyar főváros repülőterén taxis hiénák zaklatták, megkárosították az utasokat és a magyar főváros a taxisháborúról volt hírhedt.

A Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerint az új megállapodás mindkét fél számára lényegesen kedvezőbb feltételeket tartalmazhat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×