eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Szülőtámogatási járadékot vezetne be a Jobbik

Szülőtámogatási járadék bevezetését és a gyermekszám alapján nyugdíjkorkedvezmény bevezetését javasolja a Jobbik.

Az ellenzéki párt népesedési konferenciája előtt a Jobbik népesedési munkacsoportjának vezetője közölte: lehetőséget kell adni, hogy a munkavállalók személyi jövedelemadójukból közvetlenül támogathassák szüleik nyugdíját, illetve nyugdíj-korkedvezményt kellene kapniuk a gyermekszám alapján azoknak a szülőknek, akiknek dolgozó gyermekeik vannak.

Z. Kárpát Dániel hozzátette: jobban ki kellene terjeszteni a családi adókedvezményeket, országosan be kellene vezetni a szociális kártyát, és új állami bérlakás-építési koncepciót kellene kidolgozni.

A Jobbik népesedési konferenciáján a képviselők szakértőkkel egyeztetik javaslataikat, amelyeket később a törvényhozás elé terjesztenek.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×