eur:
393.92
usd:
369.66
bux:
65915
2024. április 23. kedd Béla

Új üzemeltetője van a felújított balatonfüredi vásárcsarnoknak

Négy hónap után újra kinyitott a vásárcsarnok Balatonfüreden, a piacot csaknem kétszázmillió forintból újították fel, s üzemeltetését az önkormányzat tulajdonában lévő cég vette át - közölte a város a honlapján.

A balatonfured.hu portál szerint az átépítési munkák még folytatódnak, de nem zavarják a működést.

A füredi piac eddigi üzemeltetője a Vásárcsarnok Kft. jelenleg végelszámolás alatt áll, az új csarnokot az önkormányzati tulajdonban lévő Probio Zrt. vette át.

A felújítás során az épület geotermikus fűtést kapott, s felújították a régi hagyományos fűtésrendszerét valamint kicserélték a kupola fényáteresztő részét, amibe a csarnok megfelelő szellőzése érdekében nyílászárókat is elhelyeztek. Teljesen megújult a vizesblokk, új burkolatot kapott az egész csarnok kicserélték az összes ablakot és új színt kapott az épület fémszerkezete.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Elárulták a szakértők: így forradalmasíthatja az AI a munkahelyeket

Elárulták a szakértők: így forradalmasíthatja az AI a munkahelyeket

Hogyan lehet támogatni a munkavállalókat az AI segítségével? Lehet munkavállalói élményt nyújtani és produktivitást növelni a cégeknek a mesterséges intelligencia által? Lehet-e gördülékenyen végigvinni a folyamatot, meggyőzni a munkavállalót arról, hogy az ő munkáját segíti, és nem elveszik az új rendszerek? Ezekről a kérdésekről szólt a Portfolio AI in Business konferenciájának II/A szekciójának panelbeszélgetése, Lassú Lillával (Supercharge, Chief People Officer), Pereczes Jánossal (Magyar Bankholding, ügyvezető igazgató), és Szajbély Benedekkel, a Griffsoft vezérigazgatójával. A beszélgetést Molnár Noémi, BeHive Consulting Chief Behavioural Scientist-je moderálta.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×