eur:
392.12
usd:
366.57
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Százezer ember hallgatta Orbán Viktort

A választások előtti utolsó nagy hajráját indította el a Fidesz hétfői kampánynyitó nagygyűlésén és egyben ünnepi megemlékezésén a főváros I. kerületében. Orbán Viktor pártelnök azt kérte, senki ne ossza meg szavazatát az áprilisi parlamenti választásokon. Navracsics Tibor arról beszélt, a fideszesek egyre többen vannak; Kósa Lajos pedig az április 11-i győzelem fontosságát hangsúlyozta.

A Fidesz politikusai a szervezők becslése szerint mintegy százezer ember előtt beszéltek a Dózsa György-szobornál és annak környékén; a délután három órakor kezdődő rendezvény négy óra után kevéssel már rendben véget is ért.

Orbán Viktor körülbelül 25 perces beszédében többször is emlékeztetett, már csak 27 nap van hátra az országgyűlési választások első fordulójáig, és hosszan szólt április 11-e fontosságáról. Szerinte ugyanis ez a nap az igazság pillanata lesz. Mint mondta, "azért hívtam ma ide önöket, hogy együtt, közösen indítsuk meg az utolsó nagy hajrát".

A Fidesz elnöke azt kérte, senki ne ossza meg a szavazatait, mert aki így tesz, pártja ellenfeleit segíti, és a közös, történelmi sikert kockáztatja.

Itt videókat és fényképeket nézhet a politikai pártok rendezvényeiről.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×