eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Új vírus: meghalt egy nyíregyházi kismama

Elhunyt egy H1N1 vírussal fertőzött kismama a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórházban - írta a Szabolcs Online internetes hírportál.

A 27 éves fiatalasszonyt december 7-e óta kezelték a gyógyintézet intenzív osztályán, miután az újvírus szövődményeként súlyos tüdőgyulladás lépett fel nála - közölte a hírportál a hozzátartozók tájékoztatása alapján.

A terhesen kórházba került nő hathónapos kislányát császármetszéssel hozták világra az orvosok. Az anya állapota az utóbbi napokban folyamatosan romlott és már nem tudták az életét megmenteni.

A kislányt, akinek szervezetében szintén kimutatták a H1N1 vírust, továbbra is a nyíregyházi kórház újszülött intenzív osztályán ápolják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kiszivárgott Trump súlyos terve, máris újabb segélyt kaphatnak az ukránok - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Kiszivárgott Trump súlyos terve, máris újabb segélyt kaphatnak az ukránok - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×