eur:
393.43
usd:
368.31
bux:
66118.65
2024. április 24. szerda György

Kamionok torlaszolják el az M7-est

Az M1-es és az M7-es autópálya, továbbá az M0-s autóút teljes szakasza havas, latyakos, jelentősen lelassult a közlekedés. Az M7-es autópályán az érdi emelkedőn Budapest felé a kamionok elakadtak.

Jelentősen lelassult a közlekedés a Dunántúlon az erős havazás miatt; többfelé elakadt járművek akadályozzák a közlekedést.

A Dunántúlon reggel óta mindenhol havazik. A Balatontól délre eső területeken 10 centi hó hullott, a Bakonyban, Vas és Zala megyében 6-8 centi a friss hó vastagsága. A Duna mentén is 1-2 centi hó esett. A havazás már átterjedt a Dunától keletre eső területekre: esik Bács-Kiskun és Csongrád megye nagy részén - közölte az Útinform szombat délután a honlapján.

A frissen behavazott területeken az úttakarítás ellenére havas, hókásás az úthálózat, nehezen lehet közlekedni.

A 76-os főút Katafa közelében csak egy nyomon, és személyautóval nehezen járható. A 74-es főúton Vasvár belterületén három elakadt kamion mentését végzik. Csak a személygépkocsikat engedik tovább. Vasvár előtt a havas burkolaton újabb nyolc kamion akadt el.

A 83-as főúton a győrszemerei emelkedőnél elakadtak a kamionok, áll a forgalom. A 86-os főúton Szombathelyen egy kamion és egy személyautó ütközött össze. A 71-es km-nél csak egy sáv járható.

Az M70-es autóúton, a tornyiszentmiklósi határ felé vezető oldal 9-es km-énél két személyautó csúszott egymásnak. Letenye és Muraszemenye között lezárták az autóutat a télies körülmények miatt.

Az M1-es és az M7-es autópálya, továbbá az M0-s autóút teljes szakasza szintén havas, latyakos, jelentősen lelassult a közlekedés. Az M7-es autópályán az érdi emelkedőn Budapest felé a kamionok elakadtak.

A sűrű havazásban romlottak a látási viszonyok is.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) arra kérte a budapestieket, hogy ne induljanak útnak autóval, inkább halasszák vasárnapra a karácsonyi bevásárlást.

A Dél-Dunántúlt és a Közép-Dunántúlt követően Közép-Magyarországon is kiadta a másodfokú, narancs színnel jelölt riasztást az Országos Meteorológiai Szolgálat szombat délután, mert egyes helyeken néhány óra alatt 5 centiméternél több friss hó várható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 14:11
×
×
×
×