eur:
393.55
usd:
367.03
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Dagad a váci ingatlanbotrány

Közokirat-hamisítás miatt feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen a váci önkormányzat egy ingatlanértékesítési ügyben - közölte a testület Fidesz-KDNP frakciójának helyettes vezetője.

Tomori Pál elmondta: a gyanú szerint a város szocialista polgármestere hatáskörét túllépve, egyedül döntött arról, hogy lemond egy ingatlannak az önkormányzatot megillető elővásárlási jogáról.

Az ellenzéki politikus közölte: a MÁV által értékesítésre felkínált telephelyről van szó, amely végül egy vállalkozó tulajdonába került.

Tomori Pál elmondta: a 23 tagú testület tagjai közül 12-en szavazták meg a büntetőfeljelentést, amelyet ismeretlen tettes ellen tesznek a Pest Megyei Főügyészségen.

Dr. Bóth János, Vác szocialista polgármestere ellen az utóbbi években összesen 7 fegyelmi eljárás indult különféle visszaélések gyanúja miatt; az eljárások idejére kétszer 1 hónapra fel is függesztették hivatalából.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×