eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Molnár Oszkár jelöltségét támogatta a Fidesz helyi szervezete

Egyhangúlag Molnár Oszkár képviselőjelöltségét támogatták a következő országgyűlési képviselőválasztáson a Fidesz Borsod-Abaúj-Zemplén megye 8-as számú választókerületében működő szervezetei.

A parlamenti képviselő erről arra reagálva közölte, hogy a Népszava keddi számában azt írta, Molnár Oszkár nem lesz fideszes jelölt.

Orbán Viktor azt mondta, hogy elsődlegesen a helyi szervezetek alakítják ki álláspontjukat, mert ez egy demokratikus párt, a 8-as számú választókerület a titkos szavazásról készült jegyzőkönyvet hétfőn adta le - emlékeztet Molnár Oszkár.

Mint írja, a Fidesz 2010-ben indítandó országgyűlési képviselőjelöltjeinek "felcsúti meghallgatása" még nem zárult le, a Fidesz december közepén hozza nyilvánosságra a 2010. évi országgyűlési választásokon indítandó jelöltjei névsorát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×