eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Víz alatti turistalátványosság lesz a bolgár diktátor repülője

Turistalátványosság lesz az egykori bolgár pártvezér, Todor Zsivkov repülőgépe, amelyet a tenger fenekére süllyesztenek, hogy búvárok leljék örömüket a gépben.

A diktátor Tupoljev típusú repülőjét Várnánál helyezik "végső nyugalomra", a gép 22 méter mélyen pihen majd. A főtitkári Tupoljev azért válik víz alatti látványossággá, mert így el tudják rejteni szépséghibáit - számolt be a BTA bolgár hírügynökség.

Todor Zsivkov 1989-es rendszerváltozást megelőzően 35 évig irányította Bulgáriát. Repülőgépe 1999-ben, a diktátor halála után egy évvel repült utoljára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×