INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Teljes pályazár lesz az M3-as gödöllői csomópontjánál

InfoRádió / MTI
Le kell zárni az M3-as autópályát a gödöllői csomópont térségében július 20-án és 21-én éjjel építési munkák miatt - közölte az Állami Autópálya Kezelő Zrt. A közlemény szerint a lezárás a nappali forgalmat nem érinti.

Az M3-as autópálya gödöllői csomópontjának térségében tavasz óta tartanak az M31-es autópálya építési munkálatai. A jelenlegi csomópont teljesen átépül, így minden ága más nyomvonalra kerül, illetve a csomópontban új pálya feletti hidak is épülnek.

A hídgerendák beemelési munkái során - a művelet helyigénye miatt - az M3-as autópályát Gödöllőnél mindkét irányban teljesen le kell zárni. Erre az előzetes tervek szerint július 20-án és 21-én az éjszakai órákban, este 22 és reggel 5 óra között kerül majd sor.

A lezárás idején a Nyíregyháza felé tartó járműveknek a gödöllői csomópontnál kell elhagyniuk a pályát, amelyre a mérnökségi telepnél visszafordulva tudnak újra ráhajtani. A Budapest felé haladóknak a 39. jelű bagi csomópontnál kell lehajtaniuk, majd a 3. számú főúton keresztül tudják elérni a gödöllői csomópontot, ahol újra visszatérhetnek a pályára.

Mindkét terelő utat sárga színű táblák jelzik majd az arra közlekedőknek. A gödöllői és a bagi csomópontnál rendőri irányítás is segíti az úthasználókat. A Gödöllő és Budapest közötti kapcsolatot ebben az időszakban is folyamatosan biztosítják.

A címlapról ajánljuk