eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Ma is erős UV-B sugárzás várható

Ma is erős, 7 és 7,9 közötti UV-B sugárzás várható az ország nagy részén, csak Vas, Zala és Győr-Moson-Sopron megye nyugati területén várható gyenge sugárzás.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint a normál bőrtípusnál már 15-20 perc napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet. Arra hívták fel a szabadban tartózkodók figyelmét, hogy fokozottan ügyeljenek a napsugárzás okozta leégés elleni védelemre. Ha lehetséges, napközben 11 és délután 3 óra között kerülni kell a napozást, és később is ajánlatos a fényvédő krém használata.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×