eur:
398.95
usd:
363.75
bux:
74175.47
2024. október 9. szerda Dénes

Nyitnak a fővárosi strandok - jelentős kedvezményekkel

Május elsejétől fokozatosan nyitnak a fővárosi strandok, ahol a belépőjegyek ára átlagosan hat százalékkal csökken, és egyéb kedvezmények is lesznek.

Május elsejétől megnyílik a Gellért fürdő strand része, a Dagály nyári medencéje és a Palatinus - mondta az InfoRádiónak Ferenci Tibor, a Budapest Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója, hozzátéve: a többi fürdő a hónap során fokozatosan fog kinyitni.

A fokozatosságra azért van szükség, mert nem végeztek hosszú távú időjárási előrejelzést, így csak néhány napon belül dől el, mikor nyit a többi strand. Ha jó idő lesz, akkor kinyitnak - mondta Ferenci Tibor.

A vezérigazgató elmondta, hogy idén más üzletpolitikával és szemlélettel vágnak neki a szezonnak: a belépőjegyek árait összességében több mint hat százalékkal csökkentik. Ferenci Tibor azonban hozzátette: hétvégenként 200 forinttal drágábbak lesznek a belépőjegyek.

A vállalat bevezeti a strandváró napokat is, aminek értelmében mindennap valamelyik fővárosi fürdőhely fél áron kínálja belépőit. Hétfőként a Dagály, keddenként a Paskál, szerdánként a csepeli, csütörtökönként a római, péntekenként a Palatinus, szombatonként pedig a csillaghegyi strandfürdő várja fél áron a vendégeket - tájékoztatott a vezérigazgató.

Jelentősen növekszik a gyerekkedvezmény is, ami 500 forint lesz, illetve egy 2 felnőttből és 2 gyerekből álló családban az egyik gyereknek nem kell belépőjegyet fizetnie.

Ferenci Tibor hozzátette: néhány strand nyitva tartását meghosszabbítják, így például a Gellért fürdő már este nyolcig, a csillaghegyi pedig este kilencig fogadja a fürdőzni vágyókat.

Hanganyag: Tenczer Gábor

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Az Európai Parlament szerdán kilenc órától meghallgatja Orbán Viktor miniszterelnököt, aki bemutatja Magyarország soros elnöki programját, de utána éles vita várható, amelyen aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerülhetnek, mert a magyar kormánynak sok kérdésben markánsan eltér az álláspontja az uniós fősodortól – mondta Zalai Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Nemzetközi Szervezetek Kutatóműhelyének vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×