eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Rendőrök ellen nyomoznak nemi erőszak miatt?

Nyomozás indult annak a feljelentésnek a nyomán, amely szerint rendőrök erőszakoltak meg egy fiatal lányt. Az ügyészség szóvivője szerint még vizsgálják, hogy rendőrök követték-e el a bűncselekményt.

A Blikk című bulvárlap írása szerint több rendőr megerőszakolt egy 21 éves lányt a fővárosban.

A lap azt írta, hogy a fiatal lányt megfenyegették, és a nála lévő pénzt is elvették.

A lány május 7-én tett feljelentést. Elmondása szerint az erőszakot két ember követte el, rajtuk kívül azonban másik három ember is jelen volt, amikor erőszakoskodtak vele.

Morvai Attila, az ügyészség szóvivője az InfoRádióban azt mondta: a nyomozás ismeretlen tettesek ellen indult, egyelőre ugyanis nem bizonyított, hogy valóban rendőrök követték el a bűncselekményt.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×