eur:
396.52
usd:
359.05
bux:
72008.89
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Mikola: Horváth Ágnes teljesen alkalmatlan

A Fidesz szakpolitikusa szerint az egészségügyi miniszter rövid idő alatt bizonyította teljes alkalmatlanságát. Mikola István úgy véli: Horváth Ágnes "konokságával és szakmaiatlanságával" mindenkit magára haragított.

"Teljesen alkalmatlannak" tartja a Fidesz szakpolitikusa az egészségügyi minisztert. Mikola István szerint Horváth Ágnes rövid idő alatt bebizonyította alkalmatlanságát, ezért a legnagyobb ellenzéki párt reményt sem lát a miniszterrel való együttműködésre.

Mikola István arról is beszélt, hogy még mindig nem tisztázott: hová helyezik át a bezárásra ítélt svábhegyi gyermekkórház és az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet betegeit.

A helyettesítésre kiszemelt Heim Pál gyermekkórház, illetve a Merényi Gusztáv kórház sem készült fel a betegek fogadására - hangsúlyozta az ellenzéki politikus.

A Fidesz egészségügyi politikusa elfogadhatatlannak tartja az úgynevezett teljesítmény-volumen korlát bevezetését. Szerinte ez hosszú várólistákat és kihasználatlan műtőket eredményez.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×