eur:
389.64
usd:
363.13
bux:
68089.87
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Egy galériának adták el az ellopott Lotz-képet

A rendőrség megtalált egy áprilisban ellopott, közel tízmillió forint értékű Lotz Károly-képet - közölte Kovács László rendőr alezredes. Dunakeszi rendőrkapitánya hozzátette: az elkövetők még szökésben vannak.

Gödről áprilisban loptak egy közel tízmillió forint értékű Lotz Károly-festményt - mondta az InfoRádiónak a Dunakeszi Rendőrkapitányság vezetője.

Kovács László rendőr alezredes kifejtette, hogy a tolvajok gázszerelőnek adták ki magukat, és az idős tulajdonos ugyan gyanút fogott, de végül beengedte az elkövetőket, akiket három képet is elvittek.

A rendőröknél később egy budapesti galéria jelentkezett, hogy az értékes Lotz-festmény a birtokukban van - közölte Kovács László. Hozzátette: a képet lefoglalták, de az elkövetők még szökésben vannak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×