eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Meglepő álláspont egy nyolc évvel ezelőtti MSZP-s dokumentumban

A Fidesz frakcióvezetője szerint nem létezik biztosításalapú egészségügy.

Navracsics Tibor úgy vélekedik, hogy biztosításalapú egészségügy nem működhet, mert a magánintézményeknek nem érné meg a krónikus betegekkel, illetve az idősekkel való szerződés.

A fideszes politikus azt mondta, hogy még mindig nem tudni, miről állapodtak meg a szocialista és szabad demokrata politikusok lovasberényi találkozójukon.

Az egészségügyben nem lehet korrekt piacot kiépíteni, mivel a betegek nem jutnak elég információhoz - tette hozzá.

A kormánynak nincs is felhatalmazása ezeknek a változásoknak a végrehajtásához, hiszen a választások előtt tagadták, hogy fizetőssé tennék az egészségügyet - mondta Navracsics Tibor.

A politikus emlékeztetett: az MSZP szociáldemokrata társulásának munkacsoportja által 1999-ben elfogadott szociáldemokrata charta aláírói - köztük Hiller István, Lendvai Ildikó, Kiss Péter és Vitányi Iván - elutasították, hogy az egészségügy költségeit közvetlenül a betegekre hárítsák át.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 09:47
×
×
×
×