eur:
389.63
usd:
363.67
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Tárgyalások kezdődnek a tüntetők és a Fidesz között

Tárgyalások kezdődnek szerda délelőtt a Kossuth téri tüntetők és a Fidesz között, a párt tervezett pénteki nagygyűléséről - jelentette be a Kossuth téren demonstrálók előtt Takács András, a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 egyik ügyvivője.

A szervező közölte: Nyitrai Zsolt fideszes országgyűlési képviselő kereste meg telefonon, miután eljuttatták Orbán Viktorhoz írt levelüket a pénteki Kossuth téri nagygyűléssel kapcsolatban.

Takács András szerint egyetlen pártot sem tartanak ellenségnek, amely nem tagadja meg a Kossuth téri tüntetők céljait, illetve nem akarja lejáratni őket.

A Magyar Nemzeti Bizottság 2006 ügyvivője ugyanakkor hozzátette: el kell választani a téren, hogy hol végződik a tüntetés, és hol kezdődik a politika.

A szervező kiemelte: a nemzeti egységbe a politikai erők is beletartoznak.

Könnyű azt gondolni, hogy nincs szükség politikai pártokra, de ki kell mondani, hogy még nincs helyettük más - fűzte hozzá Takács András.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×