eur:
394.06
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

A Fidesz titkos javaslatai

Négy javaslata lesz a Fidesznek a kormány konvergenciaprogramjához, ezeket azonban a keddi négypárti egyeztetésig nem hozzák nyilvánosságra - mondta el Varga Mihály, a párt alelnöke.

Varga Mihály közölte: javaslataikkal hitelesebbé akarják tenni a programot, hogy az unió elfogadja azt.

Azzal kapcsolatban, hogy most milyen problémákat látnak a kabinet terveivel, az ellenzéki politikus azt mondta: a számok már közelítenek a valóshoz, Gyurcsány Ferenc kezdi megérteni, hogy baj van, de a program még nem elég őszinte.

A Fidesz alelnöke kifogásolta azt is, hogy a kormány nem jelölte meg az euró bevezetésének dátumát.

Varga Mihály beszámolt arról is, hogy az önkormányzati választások előtti kampányuk a Gyurcsány-csomagról és a kormányzati intézkedéseiről szól majd. A párt szeptember végén tartja nagygyűlését Budapesten.

A párt alelnöke konkrét összeget nem mondott arra, hogy mennyit költenek kampányra, csak annyit mondott: kevesebbet, mint az MSZP. Becslései szerint a szocialisták ezert.hu internetes oldala eddig 60 millió forintba kerülhetett.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×