eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Nézze meg, mi vár Önre és az úszókra a Margit hídon! - képgaléria

Az éjszakai próbaüzem sikerétől függ, de várhatóan megindul szerdán hajnalban a villamosforgalom a Margit hídon - mondta el Demszky Gábor főpolgármester.

A főpolgármester hozzátette: minden nap ellenőrzi, hogyan haladnak a felsővezeték-tartó oszlopok cseréjével a Margit hídon.

Mint mondta, az oszlopcserék megtörténtek, a patkókat, erősítéseket már szinte mindenütt felszerelték a szakemberek, folyik a hegesztés, a rozsdamentesítés, a festés. Közlése szerint 52 oszlop megerősítését kell elvégezni.

Ez azt jelenti, hogy éjszaka elindulhat a próbaüzem, miután felszámolták az ideiglenes végállomást a Margit híd pesti oldalán.

Ha a próbaüzem sikeres lesz, akkor a hajnali órákban helyreállítható lesz a villamosforgalom a hídon - tette hozzá.

Az inforadio.hu felvételein Ön is nyomon követheti, mi fogadja az úszó-Európa-bajnokságra érkező külföldi sportolókat a Margit hídon.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×