eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

SZDSZ: a Fideszből "fröcsög a gyűlölet"

Az SZDSZ elnöke szerint a Fidesz ugyan szeretetről és összefogásról beszél, eközben azonban "fröcsög belőle a gyűlölet". Kuncze Gábor az ügyvivő testület ülése után úgy vélte: az ellenzéki párt megmutatta valódi arcát.

A konzervatív oldalról megszaporodtak az SZDSZ elleni támadások, ennek oka pedig az, hogy a Fidesz is tudja: a szabad demokratákon múlik az idei választás - jelentette ki a liberális párt elnöke.

Kuncze Gábor szerint az ellenzék elkeseredett módon kezdett a lejáratásba, amellyel nem csak a pártot, de a liberális érzelműeket is támadja, miközben Orbán Viktor Fidesz-elnök a liberálisokra is számít a voksoláson.

A szabad demokraták elnöke, hangsúlyozta, hogy az SZDSZ visszautasítja ezeket a kijelentéseket.

"Az a Fidesz, amelyik immáron nyolc éve próbál úgy tenni, mintha a Szabad Demokraták Szövetsége nem létezne, hirtelen a legfőbb politikai ellenfélnek az SZDSZ-t tekinti" - tette hozzá.

Megjegyezte, ez annyiban jogos is, hogy legkövetkezetesebben valóban a liberális párt áll szemben a Fidesz ókonzervatív nézetrendszerével.

Kitért arra, hogy emiatt egyre több, "meglehetősen nemtelen" támadás érte az SZDSZ politikusait.

Ennek mélypontjaként említette Semjén Zsolt (Fidesz) Ungár Klára liberális képviselő-jelöltet személyében is sértő megjegyzését.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×