eur:
395.3
usd:
371.23
bux:
65144.22
2024. április 19. péntek Emma

Valódi elszámolást kezd a Fidesz

Valódi elszámolás címmel indítja szerdán kezdődő kampányát a Fidesz - közölte az ellenzéki párt kampányfőnöke. Az akció keretében az ellenzéki párt óriásplakátokon és újsághirdetéseken mutatja be, hogy hogyan alakult a munkanélküliség az elmúlt négy évben.

Szerdán indul a Fidesz Valódi elszámolás című kampánya, mely elsősorban a munkanélküliség alakulására koncentrál – közölte a párt kampányfőnöke az InfoRádióval.

Rogán Antal elmondta: Gyurcsány Ferenc kormányfő a hétvégén 200 ezer új munkahelyet ígért, ehhez képest jelenleg 400 ezer hivatalosan regisztrált munkanélküli van az országban, és további háromszázezer olyan ember, akinek nincsen rendes állása, csak napi alkalmi munkákból él.

A fideszes politikus közölte: az elmúlt négy esztendőben Magyarországon egyedül a minisztériumokban sikerült új munkahelyeket teremteni: hiszen több mint másfélszer annyi államtitkár és helyettes államtitkár dolgozik ma, mint négy évvel ezelőtt.

Rogán Antal bemutatta a kampány plakátját is, amelyen "Rosszabbul élünk, mint négy esztendeje" felirat alatt a munkanélküliség adatait ismerteti a Fidesz.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×