eur:
368.12
usd:
344.41
bux:
48287.25
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert

Csak tavasszal lesz kész a Balatoni úti felüljáró

Csak jövő március végén adják át a Balatoni úti felüljárót, amelynek újjáépítését a közlekedési felügyelet korábban azért állíttatta le, mert gyengének minősítették az acélszerkezetet.

A korábban tervezett december helyett csak március közepén adják át a 7-es út bevezető szakaszán újjáépülő Balatoni úti felüljárót.

November közepén derült ki, hogy a felüljárót statikailag gyengére tervezték, ezért a közben 80 százalékban újraépített műtárgy nem kapta meg a részletes kivitelezési engedélyt.

Konyári Zsófia, a Főpolgármesteri Hivatal út-műtárgy alosztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: "az újabb halasztás oka a jóváhagyási eljárás jelentős csúszása".

Hozzátette: az átadásig a tervek szerint ideiglenes kerülőutat alakítanának ki, hogy megkönnyítsék a környéken lakók közlekedését.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Tálas Péter: Putyin haláláig fog küzdeni, mert nem tehet mást
Aréna

Tálas Péter: Putyin haláláig fog küzdeni, mert nem tehet mást

Az ukránok számára egy nagyon sikeres ellentámadás hozhatja meg a béketárgyalásokat, míg az orosz ellencsapást a hiányos tisztikar is nehezíti – véli a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóintézetének igazgatója. Tálas Péter erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Kivárás az amerikai tőzsdéken is

Kivárás az amerikai tőzsdéken is

Tegnap egy mérsékeltebb hangulatromlás volt megfigyelhető a tőzsdéken, a nap végére Európa és az USA is lefordult. Utóbbiban részben az is szerepet játszott, hogy az Apple a napon belüli történelmi csúcs után esni kezdett, miután a cég bemutatta új AR-headsetjét, amelynek ára 3500 dollár - magasabb, mint amire sokan számítottak. Ezt követően ma az ázsiai tőzsdéken vegyes mozgásokat láttunk, és Európában is folytatódnak a bizonytalan mozgások, így csak minimális elmozdulásokat látni. Ugyanez mondható el az Egyesült Államokról is, ahol a kezdeti esést később mérsékelt emelkedés váltotta fel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×