eur:
394.74
usd:
371.32
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Friss hírek Miklós Edit állapotáról

Friss hírek Miklós Edit állapotáról

Miklós Edit térdét megműtötték szombat éjjel. Az operációról és a síelő állapotáról az alpesi szakág szövetségi kapitánya, Stark Márton nyilatkozott.

„Editet megműtötték szombat éjjel, az ő és kezelőorvosa elmondása szerint nagyon jól sikerült az operáció. Ami ezen kívül fontos, hogy Editnek jó kedve van, és mi is pozitívak vagyunk a felépülését illetően. Ami biztos, hogy sajnos kihagyja a februári olimpiát. Kezelőorvosa, dr. Christian Schenk azt nyilatkozta, hogy orvosi szempontból Edit folytathatja karrierjét. Ugyanazt a rehabilitációt végig kell csinálni, mint az előző évben. Nagyon reménykedünk, hogy Edit, akárcsak tavaly, most sem adja fel, de ez az ő döntése, sok nehézségen ment keresztül karrierje folyamán, de

bízunk benne, hogy lesz kedve és ereje folytatni a sízést.

A síszövetség vezetése mindenben támogatja őt" - közölte a szövetség közleménye alapján Stark Márton.

Miklós Edit szombaton sérült meg az alpesi sí világkupa idei első szuperóriás-műlesikló versenyén, az ausztriai Bad Kleinkirchheimben. Az olimpiai hetedik síelő a célvonalon áthaladva bukott, a villachi kórházba szállították, ahol kiderült, hogy jobb térdében elszakadt a keresztszalag, ezért meg is műtötték. Több hónapos kihagyás vár rá, így biztosan nem lesz ott a februári, phjongcshangi téli olimpián.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×