eur:
389.77
usd:
362.89
bux:
68124.44
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

„Kicsimmel” beszélgetett a kutyapárt képviselője a köztévé öt percében – videó

"Remek egy párt" a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) – mondta a szervezet képviseletében Tóth Imre "szimpatizáns" szerda reggel a közmédia adásában.

Tóth Imre "Bruti", stand up humorista, most a Kétfarkú Kutyapárt aktivistájaként szerepelve, az M1 aktuális csatornán a szervezet rendelkezésére álló ötperces időkeret zömét azzal töltötte, hogy fogadta "kicsimnek" szólított "főnökasszonya" hívását, magánéletük részletei mellett a bevásárolnivalót is megbeszélve vele, majd mindenkinek azt ajánlotta, a párt internetes oldalán tájékozódjon elképzeléseikről.

„Szívjuk itt a szabadság levegőjét” – mondta a telefonba. „Sokan vannak, mint az oroszok – Ukrajnában” – hangzott el később.

„Rendszeresen járunk ide, négyévente” – mondta a szimpatizáns. A„Négy év múlva megpróbáljuk újra, oké?”

– kérdezte a műsorvezetőt a közmédiabeli bemutatkozásról, miután arról érdeklődött, lesz-e erre módjuk akkor is.

A Kossuth rádió szerda reggeli adásában az hangzott el, hogy az MKKP képviselője nem élt a rádiós megszólalás lehetőségével.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×