INFORÁDIÓ 
2018. december 14. péntek
Szilárda

választás 2018

gyurcsány ferenc

dk

Ezekről fogalmazott meg éles kritikát Gyurcsány Ferenc

Ezekről fogalmazott meg éles kritikát Gyurcsány Ferenc

Infostart / InfoRádió - Herczeg Zsolt

Határkerítésről, kamupártokról, ellenzéki együttműködésről és esztelenségről beszélt az InfoRrádiónak a Demokratikus Koalíció elnöke.

Gyurcsány Ferenc szerint az LMP akadályozza a demokratikus pártok együttműködését, és ezzel a Fideszt tartja hatalomban. A politikus arra reagálva mondta ezt, hogy az LMP teljes ellenzéki összefogást követel március 19-ig, jelöltjeinek esetleges visszaléptetéséért cserébe.

A DK elnöke lát lehetőséget a baloldali együttműködésre, de a Jobbikkal semmilyen megegyezésre sem hajlandó.

A Békemenetet politikai háborús menetnek nevezte, az úgynevezett kamupártok mögött a Fideszt sejti Gyurcsány Ferenc.  A politikus utalt arra is, hogy kormányra kerülésük esetén nem bontaná le a kerítést.

Karácsony Gergely árnyékkormányával összefüggésben azt mondta: egy Fidesz-vereség esetén koalíciós tárgyalások döntenének a kabinet összetételéről.

 

Gyurcsány Ferenc hazugságnak nevezte, hogy ellenzéki győzelem esetén migránsok árasztják el az országot és nem jutna pénz a nyugdíjak kifizetésére.

Magyarország nem juthat Szlovákia és Oroszország sorsára, ahol a kormány részvétnyilvánítás nélkül fogadja a politikai gyilkosságokat. Véleménye szerint az Orbáni diktatúra még embertelenebb és esztelenebb útra tér, ha újra bizalmat kap a választóktól.

A címlapról ajánljuk

Szörnyűség Cecén

Meghalt annak a kocsinak a sofőrje, amelyik árokba csapódott a 63-as főúton csütörtök éjjel....
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018