eur:
394.58
usd:
365.04
bux:
65436.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Susan Boyle-nak már csak egyetlen vágya van

Átírta a könnyűzenei hanglemezkiadás történetét Susan Boyle. A tehetségkutató versenyen felfedezett skót csalogány első CD-albumával világsztárokat is megelőzve listavezető lett.

Susan Boyle, a takarító néni külsejű, negyvennyolc éves skót vénkisasszony I Dreamed a Dream azaz Álmot álmodtam című CD-albumából eddig 411 ezer 820 példány kelt el. Gyorsabban kapkodják, mint a U2 vagy Robbie Williams új lemezét.

Az amerikai sikerlista kedden kerül nyilvánosságra, de hozzáértők szerint Susan Boyle albumából egymillió fölötti eladás várható, tehát ott is meg fogja dönteni Eminem elsőhetes rekordját.

Miss Boyle története hollywoodi filmre kívánkozik, hiszen a Britain Got Talent elnevezésű tehetségkutató versenyen a teljes ismeretlenségből lépett elő. Amikor kisétált a pódiumra, a zsűri tagjai összemosolyogtak: "Csak nem gondolja ez a rosszul öltözött, kócos, falusi tyúk, hogy bekerülhet a döntőbe?" De azután felcsendült Susan Boyle hangja és kiderült, hogy kivételes tehetség.

A bár a versenyt nem nyerte meg, a pop-menedzserek nagy fantáziát láttak abban, hogy előnytelen külseje ellenére hírességet csináljanak belőle. Egy dologra nem számítottak, mégpedig arra, hogy pártfogoltjuk nem csak habókos, de elég gyenge idegzetű, aki az első nagy siker után egy időre kiborult.

A hét végén, az amerikai NBC tévé reggeli műsorában Boyle arról beszélt, hogy világsikere felnőttebbé tette, és ágrólszakadt vidéki lányból úrinő lett. Ám amikor a Rockefeller Centerben rendezett ebéd után körül-ünnepelték, hirtelen magába roskadt, szótlanságba burkolózott és cumizni kezdte a hüvelykujját.

Újabb sikeréről, az I Dreamed a Dream rekordjáról Londonban értesült és azt mondta: "már csak egy vágyam van, szeretnék profi énekes lenni". Ennek az anyagi és egyéb feltételei kétségtelenül meg vannak -attól eltekintve, hogy a mackótermetű Susan Boyle megjelenése, sztárkarrierje felfelé ívelése ellenére, nem lett sokkal előnyösebb. A nagy kérdés az, bírja-e a nagy sikert idegekkel?

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Itt az új kamatmentes hitel a cégeknek, meghirdették a feltételeket

Itt az új kamatmentes hitel a cégeknek, meghirdették a feltételeket

Megjelent és április végétől rendelkezésre áll a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások részére az európai uniós forrású KKV Technológia Plusz Hitelprogram, amely nulla százalékos fix kamat mellett kínál kedvező finanszírozást új fejlesztésekre és értéknövelő beruházásokra – jelentette be a Magyar Fejlesztési Bank. A 155,54 milliárd forint keretösszegű program az MFB Pont Plusz hálózaton keresztül, az MBH Bank és a Gránit Bank megkülönböztetett fiókjaiban lesz elérhető.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×