eur:
391.24
usd:
366.37
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Vacakol a Simple alkalmazása? Itt a magyarázat

Hétfőtől nem működnek az OTP által üzemeltetett Simple rendszer régebbi alkalmazásverziói. Aki továbbra is használni szeretné a Simple-t, annak mindenképpen rá kell nyomnia a frissítés gombra.

Az OTP Mobil tájékoztatása szerint augusztus 29-től csak az alábbi, vagy ennél magasabb sorszámú Simple és Simple Plus alkalmazásverziók használhatók:

  • Simple Android: 3.63.1,
  • Simple iOS: 3.62.1,
  • Simple Huawei: 3.62.1-HMS,
  • Simple Plus Android: 1.19.1,
  • Simple Plus iOS: 1.19.1

– írja a Hvg.hu. A pénzintézet azt javasolja, hogy a későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében minden Simple-használó még most ellenőrizze, hogy a Simple vagy a Simple Plus appnak pontosan melyik verziója van a készülékén.

Aki iPhone-ján az App Store-ban, androidos készülékén a Play áruházban, Huawei mobilján pedig az AppGalleryben nem látja az alkalmazás adatlapján a frissítési lehetőséget, annak jó eséllyel a legfrissebb verzió fut a telefonján, és nincs további teendője.

Akinek pedig nagyon régi mobilja van, azzal megeshet, hogy a nagyon régi operációs rendszerre az újabb appverziók már nem települnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×