eur:
368.63
usd:
344.56
bux:
48800.45
2023. június 7. szerda Róbert
FUJISAWA, JAPAN - JULY 28: Zsombor Berecz of Team Hungarycompetes in the Mens Finn class on day five of the Tokyo 2020 Olympic Games at Enoshima Yacht Harbour on July 28, 2021 in Fujisawa, Kanagawa, Japan. (Photo by Clive Mason/Getty Images)
Nyitókép: Clive Mason/Getty Images

Berecz Zsombor továbbra is érmes helyen

Berecz Zsombor a hetedik futamban a harmadik helyen futott be, ezzel összetettben továbbra is harmadik a tokiói olimpia vitorlásversenyén, a Finndingi hajóosztályban.

A világ- és Európa-bajnok Berecz ezúttal jól rajtolt, végig az élmezőnyben haladt, sőt a célhoz közeledve még javított is helyezésén. Mivel a csaknem egyórás – a rossz időjárás miatt késve indítot – futamban csak a 2020-as világbajnok új-zélandi Junior Josh és a kanadai Tom Ramshaw előzte meg, közelebb került összesítésben az előte állókhoz.

Az élen továbbra is a címvédő brit Giles Scott áll, ugyanannyi helyezési ponttal (19), mint a spanyol Joan Cardona, aki most 13. lett, de ezt az eredményét kiejtheti. Berecz csökkentette a hátrányát és 24 ponttal várhatja a folytatást a harmadik helyen.

A 19 finndingisre ma még várt volna egy futam, de egyelőre elhalasztották.

Címlapról ajánljuk
Úristen! Legalább 12 ezerszer

Úristen! Legalább 12 ezerszer

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság legfrissebb kutatása a magyar rádiók zenei repertoárját és a zenei toplistákat vizsgálta a médiaszolgáltatók adatai alapján.

Új részletek a háború vitatott szabotázsakciójáról

A Fehér Ház már hónapokkal az Északi Áramlat gázvezetékek felrobbantása előtt tudott egy készülő szabotázsról. A tippet, hogy közvetlenül az ukrán főparancsnoknak jelentő ukrán katonák terveztek támadást, egy európai titkosszolgálat adta a CIA-nek.
Nincs augusztus Corvin (Palace) nélkül

Nincs augusztus Corvin (Palace) nélkül

Corvin Palace néven nyit meg augusztus végén a felújított Corvin Áruház a budapesti Blaha Lujza téren, az eredeti állapotban helyreállított homlokzatot takaró háló kedden ünnepélyes keretek között került le az épületről.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×