eur:
394.36
usd:
365.19
bux:
65555
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
FUJISAWA, JAPAN - JULY 28: Zsombor Berecz of Team Hungarycompetes in the Mens Finn class on day five of the Tokyo 2020 Olympic Games at Enoshima Yacht Harbour on July 28, 2021 in Fujisawa, Kanagawa, Japan. (Photo by Clive Mason/Getty Images)
Nyitókép: Clive Mason/Getty Images

Berecz Zsombor továbbra is érmes helyen

Berecz Zsombor a hetedik futamban a harmadik helyen futott be, ezzel összetettben továbbra is harmadik a tokiói olimpia vitorlásversenyén, a Finndingi hajóosztályban.

A világ- és Európa-bajnok Berecz ezúttal jól rajtolt, végig az élmezőnyben haladt, sőt a célhoz közeledve még javított is helyezésén. Mivel a csaknem egyórás – a rossz időjárás miatt késve indítot – futamban csak a 2020-as világbajnok új-zélandi Junior Josh és a kanadai Tom Ramshaw előzte meg, közelebb került összesítésben az előte állókhoz.

Az élen továbbra is a címvédő brit Giles Scott áll, ugyanannyi helyezési ponttal (19), mint a spanyol Joan Cardona, aki most 13. lett, de ezt az eredményét kiejtheti. Berecz csökkentette a hátrányát és 24 ponttal várhatja a folytatást a harmadik helyen.

A 19 finndingisre ma még várt volna egy futam, de egyelőre elhalasztották.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Tényleg kirobbanó formában a magyar munkaerőpiac?

Tényleg kirobbanó formában a magyar munkaerőpiac?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A műsor első részében a friss bérstatisztikákkal foglalkoztunk, amelyek első blikkre meglepően szép képet mutatnak a hazai munkaerőpiacról, a részletek ugyanakkor valamelyest árnyalják a helyzetet. A témáról Hornyák Józsefet, a Portfolio makrogazdasági elemzőjét kérdeztük. A műsor második részében a ma megjelent 2023-as válási és házasodási statisztikák kapcsán Tóth Ádám közjegyző, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara elnöke volt a vendégünk, akivel arról beszéltünk, hogy mennyire elterjedtek és mire használhatók a házassági vagyonjogi szerződések Magyarországon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×