eur:
393.88
usd:
369.36
bux:
65674.79
2024. április 23. kedd Béla
Bánhidi Ákos, a csapat edzője(b) és Liu Shaolin Sándor a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott edzésén a fővárosi Gyakorló Jégcsarnokban 2019. január 15-én. A magyar csapat története során először végzett a rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság éremtáblázatának élén: a hollandiai Dordrechtben rendezett, január 13-án befejeződött kontinensviadalon négy arany-, négy ezüst- és egy bronzérmet gyűjtött. Az egész kontinensviadal legeredményesebb versenyzője Liu Shaolin Sándor lett három arannyal és két ezüsttel.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kihirdették a "Liu-csapat" szurkolói fogadását

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség minden védettségi igazolványos, maszkos szurkolót vár a Gyakorló Jégcsarnoknál.

Február 18-án 9.30-kor érkeznek a Gyakorló Jégcsarnokhoz a pekingi téli olimpia hősei, köztük az egy arany- és két bronzérmet szerzett rövidpályás gyorskorcsolyázók, erre a sportági szövetség minden szurkolót vár - maszkban, védettségi igazolvánnyal.

Cím: Budapest, Istvánmezeti út 3-5. Bejárat a Szabó József utca felőli Millenáris portán keresztül.

RÉSZLETEK

Címlapról ajánljuk
Patthelyzet: erősödik az idegengyűlölet, de az orosz gazdaságnak nagy szüksége lenne a vendégmunkásokra

Patthelyzet: erősödik az idegengyűlölet, de az orosz gazdaságnak nagy szüksége lenne a vendégmunkásokra

A közép-ázsiai vendégmunkások kulcsszerepet játszanak az orosz gazdaságban, a márciusi, moszkvai terrortámadás azonban jókora zavart okozott a bevándorláspolitikában. Gönczi Róbert, a Migrációkutató Intézet elemzője az InfoRádióban elmondta: „társadalmi trendforduló” érzékelhető a bevándorlókkal szemben, amit egy idő után már az orosz kormányzat sem hagyhat figyelmen kívül. A helyzet nem könnyű, ugyanis az állam eddig vendégmunkások alkalmazásával próbálta mérsékelni a munkaerőhiányt.

Nagy durranás: régóta várt amerikai szuperfegyvert kaphatnak az ukránok

Kijev már szinte a háború kitörését követően kérte Washingtontól, hogy küldjön több száz kilométeres hatótávolságú ballisztikus rakétákat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×