eur:
394.26
usd:
370.4
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Közlekedő tömeg: így segít a BKK

Közlekedő tömeg: így segít a BKK

Sűrűbben közlekedő járatokkal igyekszik segíteni a Budapesti Közlekedési Központ a vizes vb helyszíneinek megközelítését. A rendezvényhelyszínek környékén forgalom-korlátozásokra kell számítaniuk az autósoknak.

A vizes világbajnokság helyszíneinek gyors megközelítését továbbra is gyakrabban indított közösségi közlekedési járatokkal segíti a Budapesti Közlekedési Központ. 

A BKK az InfoRádióval közölte, hogy a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda megközelíthető a szokásosnál sűrűbben induló 26-os autóbusszal, amely az esti vízilabda-mérkőzéseket követően is gyakrabban közlekedik. Szintén a Margitsziget könnyebb megközelíthetősége miatt javasolja a BKK a 4-es és a 6-os villamos Margitsziget megállóhelyét.

A Budapesti Közlekedési Központ korábban arról is tájékoztatást adott, hogy a vb eseményei négy fővárosi helyszínen zajlanak: a Dagály fürdő területén felépült Duna Aréna az 1-es villamossal, az M3-as metróval és a 26-os busszal, a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda a 26-os busszal vagy a 4-es és a 6-os villamossal, a Városligeti-tó az M1-es metróval, a Batthyány téri Duna-part pedig az M2-es metróval érhető el.

Július 30-ig minden felsorolt járat a megszokottnál sűrűbb követési idővel közlekedik. A rendezvényhelyszínek környékén forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk az autósoknak; a lezárások miatt változik majd a 2-es, a 19-es és a 41 villamos, a 75-ös és a 79-es trolibusz, a 15-ös és a 109-es busz, valamint a D11-es és a D12-es hajójárat közlekedése.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×