eur:
393.66
usd:
368.37
bux:
66256.91
2024. április 24. szerda György
A hollandok elleni már komoly meccs lesz

A hollandok elleni már komoly meccs lesz

A hollandok elleni csoportrangadóra készülve is jól játszott a magyar női válogatott – összegzett az olimpiai és világbajnok Faragó Tamás, az InfoRádió állandó sportági szakértője.

„Megint egy közönségszórakoztató mérkőzést játszottunk. A csajok nagyon kitettek magukért, szebbnél szebb gólokat lőttek” - értékelte Faragó Tamás.

Hozzátette: sikerült megvalósítanunk azt, amit elterveztek, hogy kevesebb gólt kapjanak, és több gólt lőjenek, mint a japánoknak.

Az olimpiai és világbajnok vízilabdázó emlékeztetett rá, hogy a magyar sportolók elsősorban a holland mérkőzésre koncentráltak, a holland mérkőzést tartották szem előtt, és ennek megfelelően próbáltak ezen a mérkőzésen is helyt állni.

„A hollandok elleni mérkőzés viszont már komoly meccs lesz, a csoportmérkőzések közül a legnehezebb lesz,

ami a csoportelsőséget is el fogja dönteni” - véli az InfoRádió állandó sportági szakértője.

„Nagy taktikai harc lesz, nagy küzdelem lesz, mert a holland lányok testesek, 180 centiméteres komoly erők, akik ráadásul még vízilabdázni is tudnak” - fogalmazott Faragó Tamás.

A hollandok elleni már komoly meccs lesz

A szakértő szerint fontos, hogy a magyar játékosok a vízilabda tudásukat, vízilabda kultúrájukat a holland csapat felé helyezzék.

Előtte azonban még a magyar férfiválogatott Olaszországgal küzd meg.

„Az olaszok hihetetlenül jó versenyzőkből álló, jól felkészített csapat,

akik tudnak vízilabdázni, és akik a legutóbbi világkupán épphogy kikaptak Szerbiától úgy, hogy végig vezettek” - fogalmazott az olimpiai és világbajnok vízilabdázó.

„Így a mérkőzésen mindent megtudhatunk a férfi csapat tudásáról, állapotáról" - tette hozzá. 

"Értékmérő lehet, hogy az olaszok ellen milyen eredményt és milyen játékot tudunk nyújtani”

- véli az InfoRádió állandó sportági szakértője.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Horgonyoztatják a forintot

Horgonyoztatják a forintot

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat, délelőtt is enyhe gyengülés látszott csak az árfolyamokban, ami délután is megmaradt. Nagyon szűk sávban oldalazik a magyar deviza. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×