eur:
396.71
usd:
371.44
bux:
71013.43
2024. június 27. csütörtök László
Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzés előtt a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én.
Nyitókép: MTI//Kovács Tamás

A szombati második félidei csapatra épít Rossi

Marco Rossi két helyen változtatta meg a kezdő tizenegyét a svájciak ellenihez képest. Két olyan játékos kezd, aki a második félidőben szállt be Kölnben.

A kapitány Lang Ádámot és Szalai Attilát hagyta ki a kezdő tizenegyből, Fiola Attila, aki jobb oldali középpályásként, másképpen szárnyvédőként játszott Kölnben a svájciak ellen, most visszahúzódik a védelmi hármasba. Előtte játszik majd Bolla Bendegúz.

A bal oldalon Dárdai Márton váltja Szalai Attilát.

A németek csapata: Neuer − Kimmich, Rüdiger, Tah, Mittelstädt − Andrich, Kroos − Musiala, Gündogan, Wirtz − Havertz. Ez megegyezik a skótok elleni, péntekivel.

Címlapról ajánljuk
Kiesett a magyar labdarúgó-válogatott
táblázat

Kiesett a magyar labdarúgó-válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán kiesett a németországi Európa-bajnokságon, mivel a csoportkör végén a harmadikok tabelláján a nyolcaddöntőről éppen lemaradó ötödik helyen zárt.

A magyar menekültpolitika mintaként szolgál Ausztria számára a legesélyesebb kancellárjelölt szerint

Követendő példaként, mintaként említette Magyarország menekültpolitikáját Ausztria számára az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke, Herbert Kickl. A radikális jobboldali párt három hónappal az osztrák parlamenti választások előtt jelentős fölénnyel vezeti pártok népszerűségi listáját.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×