eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
BUDAPEST, HUNGARY - JUNE 15: Marco Rossi, Head Coach of Hungary reacts during the UEFA Euro 2020 Championship Group F match between Hungary and Portugal at Puskas Arena on June 15, 2021 in Budapest, Hungary. (Photo by Alex Livesey - UEFA/UEFA via Getty Images)
Nyitókép: Alex Livesey - UEFA/UEFA / Getty Images

Marco Rossi a magyar szurkolókra emelte poharát

Magyarul köszöntötte a drukkereket a válogatott olasz szövetségi kapitánya a Facebookra feltöltött videójában.

„Irány München! Emelem poharam minden magyar szurkolóra! Fantasztikus érzés volt ennyi drukker előtt játszani, ti is kellettetek a sikerhez! Hajrá, magyarok!” – olvasható Marco Rossi videója mellett.

A magyar csapat szerda este kilenctől Münchenben játszik Németország válogatottja ellen az Európa-bajnoki továbbjutásért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×