eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina
A győztes Kiss Péter Pál a KL1 kategóriájú férfi parakajak 200 méteres döntőjében a 2024-es párizsi nyári paralimpiai játékokon a vaires-sur-marne-i evezős és kajak-kenu pályán 2024. szeptember 7-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ismét magyar aranyérem Párizsban

A kajakos Kiss Péter Pál címét megvédve aranyérmet szerzett a KL1-es kategóriában, 200 méteren a párizsi paralimpia szombati versenynapján. Suba Róbert a negyedik helyen ért célba.

A Budapesti Honvéd 21 éves világ- és Európa-bajnok versenyzője már a pénteki előfutamból biztosította a helyét a fináléban, amelyben fölényes sikert aratott. Már az elején az élre állt, 80 méter után pedig megindította a hajóját és elképesztő,

közel két másodperces előnnyel diadalmaskodott.

Kiss Péter Pál így már kétszeres paralimpiai bajnok, emellett négyszeres világ- és négyszeres Európa-bajnok.

A szám másik magyarja, a nyolc éve, Rióban ezüstérmes Suba Róbert ugyancsak remekül versenyezve negyedik lett a vaires-sur-marne-i pályán.

Címlapról ajánljuk
Balla Eszter: a Kaszás Attila-díj a közösségformáló munkámat is elismeri

Balla Eszter: a Kaszás Attila-díj a közösségformáló munkámat is elismeri

Váratlanul érte és nagy megtiszteltetésként éli meg, hogy a Kaszás Attila-díj idei elismertje lehet - mondta az InfoRádiónak Balla Eszter. A színművész a jó hangulatú közösségi létezés fontosságáról is beszélt, mert szerinte ez szorosan hozzátartozik a 2007-ben elhunyt színészről elnevezett díj szellemiségéhez.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×