eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A futamgyőztes és idei világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság szezonzáró Abu-dzabi Nagydíjának eredményhirdetésén a Yas Marina versenypályán 2023. november 26-án. A 26 éves versenyző sorozatban a harmadik világbajnoki címét nyerte el. Verstappen a 2023-as idény 22 futamából 19-et megnyert, ezzel rekordot állított fel, pályafutása során pedig ez volt az 54. futamgyőzelme, amellyel harmadik az örökranglistán.
Nyitókép: MTI/EPA/Ali Haider

Forma-1: Verstappen marad a Red Bullnál

A háromszoros Forma-1-es világbajnok Max Verstappen bejelentette, hogy a következő idényben is a Red Bull istálló pilótája lesz.

Az idei tíz versenyből hetet megnyerő, így az összetett pontversenyben élen álló holland pilótának 2028-ig szóló szerződése van a csapattal, egyes sajtóhírek azonban arról számoltak be, hogy a Mercedeshez igazolhat, ő azonban most személyesen cáfolt mindezt.

"Hosszútávú szerződésem van és nagyon boldog vagyok itt. Ahogyan már korábban is mondtam, már most arra összpontosítunk, hogy minél jobb legyen a jövő évi autónk. Azt hiszem, elégszer mondtam már hol fogok jövőre vezetni" - mondta a 26 éves pilóta a hétvégi Osztrák Nagydíj helyszínén.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×