eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
A szerb Novak Djokovic ünnepel, miután három szettben legyőzte a görög Sztefanosz Cicipaszt az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének döntőjében Melbourne-ben 2023. január 29-én. Djokovic 22. Grand Slam-trófeájával utolérte az örökrangsor élén Rafael Nadalt, és január 30-tól újra világelső lesz.
Nyitókép: A szerb Novak Djokovic ünnepel, miután három szettben legyőzte a görög Sztefanosz Cicipaszt az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének döntőjében Melbourne-ben 2023. január 29-én. MTI/AP/Asanka Brendon Ratnayake

Djokovic visszalépett a Roland Garroson, bukja a világelsőséget is

Térdsérülése miatt nem tud játszani Párizsban a negyeddöntőben.

A címvédő és világelső Novak Djokovic térdsérülés miatt visszalépett a francia nyílt teniszbajnokság negyeddöntője előtt.

A párizsi szervezők kedden közölték, hogy a szerbek 24-szeres Grand Slam-bajnoka nem tud kiállni szerdán a norvég Casper Ruud elleni mérkőzésre, mert a jobb térdében részleges szalagszakadást diagnosztizáltak.

A 37 éves klasszis a harmadik fordulóban vasárnap hajnali 3 óra után fejezte be az olasz Lorenzo Musetti elleni, négy és fél órás mérkőzését, majd hétfőn szintén öt szettben gyűrte le az argentin Francisco Cerundolót. Utóbbi meccsen térdfájdalmak miatt ápolták, egyre fáradtabban mozgott, s végül az utolsó erőtartalékait mozgósítva nyert 4 óra 39 perc után.

Djokovic visszalépésével eldőlt, hogy hétfőtől a januárban Australian Open-győztes Jannik Sinner ugrik a világranglista élére, és az ATP-rangsorban ő lesz az első olasz éllovas.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.

Milák Kristóf nélkül is döntős a 4x100-as férfi gyorsváltó

A hetedik idővel döntős a Németh Nándor, Szabó Szebasztián, Jászó Ádám, Kós Hubert összeállítású, Milák Kristóf nélkül vízbe szálló férfi 4x100-as gyorsváltó a párizsi olimpián.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×