eur:
398.36
usd:
372.14
bux:
69536.56
2024. június 14. péntek Vazul
A 24 éves Schäfer András, az Union Berlin magyar válogatott futballistája a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán, ahol interjút adott az M1 aktuális csatornának 2023. június 13-án. A játékos november óta harmadszor bajlódik ugyanazzal a sérüléssel, ami miatt ismét hónapokat kell kihagynia.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Aláírták Schäfer András jövőjét a Bundesligában

Túl sok részlet azért nem ismert a 25 éves magyar válogatott labdarúgó szerződéséről.

Schäfer András szerződést hosszabbított csapatával, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Union Berlinnel.

A klub szerdán honlapján jelentette be, hogy hosszabbított a 25 éves magyar játékossal, aki eddig 49 mérkőzésen lépett pályára a berlini klub színeiben.

"Az Union egy kivételes csapat, amely támogatott engem a nehéz időkben" - idézte a honlap a 24-szeres magyar válogatott középpályást, aki hosszú sérüléssorozatára utalt.

Schäfer lábában még 2022 novemberében alakult ki fáradásos törés, amivel többször próbált visszatérni, de rövid időn belül rendre újra megsérült, ráadásul időközben egy köldöksérvműtéten is átesett, így idén februárban játszotta végig először a 90 percet a német élvonalban. Hozzátette, nagyon örül annak, hogy visszatérhetett a pályára és a továbbiakban is segítheti a német klubot.

Oliver Ruhnert klubigazgató pedig úgy fogalmazott, Schäfer teljesítménye ebben a szezonban megmutatta, hogy mennyire fontos szereplője a klubnak, és azt is kiemelte, hogy a magyar középpályás nagyon sokat fejlődött és továbbra is nagy fejlődési potenciált látnak benne.

Schäfer 2022 januárjában a szlovák élvonalbeli Dunaszerdahelytől igazolt Berlinbe.

Címlapról ajánljuk
Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert
Választás 2024

Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert

A Nemzeti Választási Bizottság péntek este jókora késéssel megkezdte nyilvános ülésén kihirdették az újraszámlálás végeredményét, és arról is döntöttek, hogy a IV. és VII. kerületekben - ahol kiugróan magas volt az érvénytelen szavazatok aránya - nem lesz új választás. E kerületekben Szentkirályi Alexandra nevének túl vékony áthúzása okozhatott problémát a voksoláskor Vitézy Dávid fellebbezése szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×