eur:
385.2
usd:
354.43
bux:
68241.14
2024. május 21. kedd Konstantin
Nyitókép: Pixabay

Ez lehet a világ legelbaltázottabb tizenegyese? - videó

Amit Ante Budimir csinált büntetőrúgás címén, azt egyszerűen látni kell.

Az Osasunának megvolt a lehetősége, hogy legalább egy pontot szerezzen a Valencia ellen a La Liga hétfői mérkőzésén, hiszen a 97. percben a házigazda büntetőhöz jutott - írja a Sport365.hu.

A horvát nemzetiségű Ante Budimir nekikészült és bele is kezdett a tizenegyesbe, ám a dolog nehezen hihető fordulatot vett.

Mint írják, nem biztos, hogy a labdarúgás történetében lehetne ennél rosszabbul elvégzett büntetőrúgást találni, nem is csoda, hogy Giorgi Mamardashvili könnyedén kivédte.

Így végül a Valencia győzött, és három ponttal gyarapodott.

A fura tizenegyes-kísérletről készült videót itt tekintheti meg:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden tokiói élő Facebook-bejelentkezésében. A bejelentés azután érkezett, hogy Hszi-Csin Ping kínai elnök minapi budapesti látogatásán széleskörű, a nukleáris energiatermelés teljes vertikumára vonatkozó megállapodást kötött a két kormány egymással.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×